0

50 000 Ft-tól ingyenes szállítás

2022.01.01.

STÍLUSOS NŐI TÁSKÁK A CLAUDIO DESSITŐL – MERT A TÁSKÁD RÓLAD MESÉL…

Szoktuk rebesgetni bizonyos tárgyak, eszközök kapcsán, hogy tulajdonképpen nincs semmi szembeötlően új a nap alatt, hiszen szinte mindennek van korábbi megfelelője. Ugyanez elmondható a táskákról is, melyeket már többezer évvel ezelőtt is használtak a vadászó-gyűjtögető emberek.

Manapság, amikor a kifinomult ízléssel rendelkező hölgyek ruhatárában a kiegészítők tökéletes harmóniában vannak a ruhákkal, a táskák különleges helyhez jutnak.

Valószínűleg benned is felmerült már a kérdés, mely szerint:

Honnan eredeztethető a nők ezen misztikus, már-már megszállott táskák iránti rajongása?

Minderre nehéz előrukkolni az egyetlen és megkérdőjelezhetetlen válasszal, azonban azt elmondhatjuk, hogy egyedülálló jelenségnek titulálható a nők azon eredendő vágya, hogy jól nézzenek ki, hogy elnyerjék mind önmaguk, mind a környezetük tetszését.

E tekintetben teljesen mindegy, hogy a sarki boltba szaladnak le joghurtért, vagy egy neves rendezvényen vesznek részt, alapvető önmaguk elé állított elvárásuk, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.

A stílusos, elegáns, egyéni ízléshez igazodó női táskák valósággal elbűvölik a hölgyeket, és a mottó ennek kapcsán így hangzik: táskából soha nincs éppen elég! Manapság a divatvilág egy sor táskatípussal áll a táskarajongók rendelkezésére:

shoulder bag (válltáska)
sling bag (vállon átvethető táska)
bucket bag (vödörtáska, szütyő)
satchel
backpack (hátizsák)
tote bag (cipellős táska)
wrislet (karperectáska)
clutch (borítéktáska).

A minták, színek, anyagok széles palettáján mindenki rálelhet az aktuális kedvencre.

Táska-kritériumok
Természetesen vannak elvárások, melyekhez a divat ezen szegmense igazodik. Ezek a táskával kapcsolatos követelmények pedig a következőkben mutatkoznak meg:

Kényelem és praktikum – vitathatatlan, hogy legyen szó bár a legnevesebb divatcég által piacra bocsátott táskáról, amennyiben az nem felel meg ezen kitétnek, nagy a valószínűsége annak, hogy ezen táskapéldány nem kerül kitüntetett helyre.

Szerencsére egyre nagyobb törekvések vannak arra, hogy a kényelmi tényezők mindenképpen érvényesüljenek a női táskák esetében is (rekeszek, zsebek – melyekben hely jut a sminkkészletnek, hitelkártyáknak stb.)

Stílus, te beszédes – a legtöbb nő tisztában van azzal, hogy a magára öltött ruhákkal és kiegészítőkkel egyaránt üzenetet közvetít, valósággal nyilatkozik magáról a környezetének. Érdemes felkutatni a legtrendibb táskák között is azokat a darabokat, amelyek minden szempontból megfelelnek egyéni ízlésének, elvárásának.

A Claudio Dessi és a prémium kategóriába tartozó Lux by Dessi márka nagy hangsúlyt fektet az előbb ecsetelt táskákkal kapcsolatos elvárások megvalósítására. Mottója a stílus, nőiesség és elegancia, melynek jegyében a lehető leggyorsabban igyekszik válaszolni a legújabb divatkövetelményeknek.

Nézz körül a márkás táskák, cipők és ruhák felhozatalában, hogy még holnap örömödet lelhesd a legújabb darabban!

EGY CIPŐBEN JÁRUNK CARRIE BRADSHAW-VAL

Lebilincselő tények a cipőkről, melyektől úgy érezhetjük: egy cipőben járunk Carrie Bradshaw-val

MAVEX

A Mavex egy svájci vállalat, mely gyógynövényeken és alpesi növényeken alapuló természetes kozmetikumokat gyárt és világszerte forgalmaz.

EKSEPTION

Kétségkívül a hámlasztás az egyik leghatékonyabb bőrápolási fiatalító eljárás. A peeling-kezelés elsősorban a pigmentációs problémákat, a bőr öregedését, a ráncokat és a pattanásokat célozza meg. Az ekseption innovatív professzionális peelingjei arra összpontosítanak, hogy a szakemberek biztonságosan, hatékonyan, könnyen elvégezhető eljárásokkal érjenek el kimagasló bőrápolási eredményeket.

Fusion Meso

A Fusion Meso egy multinacionális vállalat, amely orvosok, bőrgyógyászok és szépségápolási szakemberek számára esztétikai gyógyászatú bőrápoló, szépségápolási és orvosi eszközök fejlesztésére, gyártására és kereskedelmi forgalomba hozatalára specializálódott. 2007-es megalakulása óta professzionális megoldásokat kínálunk magas fokú innovációval.

Ne maradj le semmiröl!

Iratkozz fel
hírlevelünkre!

Az Adatkezelési tájékoztató tartalmát megismertem, a személyes adataim kezeléséhez az abban foglalt célok elérése érdekében önkéntesen hozzájárulok. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulást önkéntesen, külső befolyás nélkül tettem meg.

Kosár

Nettó

0 Ft

Összesen

0 Ft

A kosara üres.

Kosárban