fb-pixel

Rólunk


BrandFashion - Találd meg a stílusod!

Az Amnesia hivatalos viszonteladója, hétről- hétre megújuló kollekciója ízig-vérig nőknek készül, legmagasabb színvonalon tudja biztosítani mindenki igényét, ugyanakkor az egyediséget tartva szem előtt.

Több stílussal rendelkező árukészletünkben különböző márkákat találhattok meg:
 
Amnesia, Claudio Dessi / Lux by Dessi, Envy Fashion, Rensix, Blue Nature, Rouge Avenue, Twister / Symbol, Mirage, Nobo/ Prestige, La pierre, Vivien Vance, Origami, Lewitzky, Gold Rose
 

Webáruházunk megalapítása óta lendületes csapat folyamatosan dolgozik a legújabb trendek követésével, különböző márkák forgalmazásával, hogy megfeleljen vevői magas szintű elvárásának.

Személyes látogatásod esetén igényes környezetben, segítőkész csapat áll rendelkezésedre stílusod megtalálásában.

Várunk Szeretettel!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeres tájékoztatást kapj aktuális akciókról, az új termékekről, különleges ajánlatokról!

Stílus és önkifejezés az Amnesia márka top trend inspirálta darabjaival

A legtöbb ember egyetértően rábólint arra a kijelentésre, mely szerint a divat és a stílus közé nem minden esetben lehet egyenlőségjelet tenni, noha e kettő gyakran fonódik össze egymással, vagy jár kéz a kézben. A stílus maga az ember – hangzott egykoron az örökzölddé formálódott meglátás, mely nem egy divattervező, vagy egy stylist ajkán kelt hosszú hódító-útjára – habár sokan első hallásra így vélhetik –, hanem egy matematikus tollából származik. Nálunk óriási választékben érhetők el Amnesia ruhák, nézz szét kínálatunkban.

© 2018 www.brandfashion.hu
powered byForweb - Webáruház készítés