Claudio Dessi / Lux by Dessi

SZŰRÉSI FELTÉTELEK

Stílus, Elegancia, Nőiesség.

A Claudio Dessi brand több éve letette névjegyét a divatkövető cipőtrendek és táskatrendek területén. A bőrök, anyagok, kellékek, színek megújulásával a tervezés egyre magasabb szintre került. A márka képviseli a mai trendek iránti elhivatottságot. A gyors reagálás követelmény, mely motiváló erő a tökéletes outfitek (cipő, táska, ruha) és kollekciók elkészítésénél. A Lux by Dessi egy prémium kategória, ahol az elegáns cipők új dimenzióba kerülnek.  A Claudio Dessi márka a kényelem és nőiesség találkozása.

Stílus, elegancia, nőiesség

Ez a három szó, és ennek a három szónak minden mélysége, tulajdonsága jellemzi a Claudio Dessi termékeket. A közel másféle évtizedes múltra visszatekintő márka, a minőségi anyagválasztás, a precíz és gondos tervezés, és a szenvedélyes, merész stílus képviselője. A Claudio Dessi a minőség és a látvány mellett, a kényelem, és a megfizethetőség biztosítéka a vásárlói számára. Az elegáns, a hétköznapi, a szandál, vagy a csizma kollekciókból választva úgy érezhetjük magunkat, mintha mi is azon a bizonyos vörösszőnyegen lépkednénk, de minimum egy Milánói divatbemutató kifutóján. A Claudio Dessi cipők és táskák stílusosak és nőiesek.

Amiből sok is kevés – Claudio Dessi

A divatvilágában különleges szerepet foglalnak el a cipők és a táskák. A ruhadarabokat kiemeli egy-egy minőségi Claudio Dessi cipő, vagy csizma a nap bármely részében. A női táska rejtelmeit nem is érdemes megfejteni, viszont az biztos, hogy minden hölgynek az évszaknak megfelelően minimun 3-4 táskája is van. A Claudio Dessi táskák mindig összhangban vannak a cipőkollekcióval, és mindig az adott időszak legtrendibb darabjai. A Claudio Dessi márkát kedvelők, már megsem lepődnek a strasszos sportcipőkön, vagy a színes és lábszárközépig érő mesés csizmákon. A nő és a nőiesség mindenekelőtt, ez a Claudio Dessi szépség ars poeticája. 

Kényelem és szépség – Claudio Dessi

Ennek a márkának a kínálatában mindenféle magasságú és formájú magassarkú cipőket megtalálunk, az egészen különleges vonalvezetésű hegyes orrú cipőktől kezdve a kényelmes sportos cipőkön át, a strasszos papucsokig. A Claudio Dessi táskák és cipők évről, évre egyre merészebbek és egyre népszerűbbek. A kényelem és praktikum ugyanolyan hangsúlyos, mint az egyedi megjelenés. A hétköznapi nagyobb méretű Claudio Dessi táskák ugyanolyan dizájn darabok, mint a kisebb méretű alkalmi boríték táskák, és mivel a cipők és a táskák nagyon fontos szerepet töltenek be a nők életében, ezért a szépség kiemelkedően fontos ezeknél a kiegészítőknél, amelyeket nap, mint nap hordunk.

Válogasson kínálatunkból és rendelj meg kedvenc Claudio Dessi cipőjét vagy táskáját.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeres tájékoztatást kapj aktuális akciókról, az új termékekről, különleges ajánlatokról!
© 2018 www.brandfashion.hu
powered byForweb - Webáruház készítés