fb-pixel

Stílusos női táskák a Claudio Dessitől – mert a táskád rólad mesél…

2020. 11. 20.

Szoktuk rebesgetni bizonyos tárgyak, eszközök kapcsán, hogy tulajdonképpen nincs semmi szembeötlően új a nap alatt, hiszen szinte mindennek van korábbi megfelelője. Ugyanez elmondható a táskákról is, melyeket már többezer évvel ezelőtt is használtak a vadászó-gyűjtögető emberek.

Manapság, amikor a kifinomult ízléssel rendelkező hölgyek ruhatárában a kiegészítők tökéletes harmóniában vannak a ruhákkal, a táskák különleges helyhez jutnak.

 

Valószínűleg benned is felmerült már a kérdés, mely szerint:

Honnan eredeztethető a nők ezen misztikus, már-már megszállott táskák iránti rajongása?

Minderre nehéz előrukkolni az egyetlen és megkérdőjelezhetetlen válasszal, azonban azt elmondhatjuk, hogy egyedülálló jelenségnek titulálható a nők azon eredendő vágya, hogy jól nézzenek ki, hogy elnyerjék mind önmaguk, mind a környezetük tetszését.

E tekintetben teljesen mindegy, hogy a sarki boltba szaladnak le joghurtért, vagy egy neves rendezvényen vesznek részt, alapvető önmaguk elé állított elvárásuk, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.

A stílusos, elegáns, egyéni ízléshez igazodó női táskák valósággal elbűvölik a hölgyeket, és a mottó ennek kapcsán így hangzik: táskából soha nincs éppen elég! Manapság a divatvilág egy sor táskatípussal áll a táskarajongók rendelkezésére:

 

  • shoulder bag (válltáska)
  • sling bag (vállon átvethető táska)
  • bucket bag (vödörtáska, szütyő)
  • satchel
  • backpack (hátizsák)
  • tote bag (cipellős táska)
  • wrislet (karperectáska)
  • clutch (borítéktáska).

A minták, színek, anyagok széles palettáján mindenki rálelhet az aktuális kedvencre.

Táska-kritériumok

Természetesen vannak elvárások, melyekhez a divat ezen szegmense igazodik. Ezek a táskával kapcsolatos követelmények pedig a következőkben mutatkoznak meg:

 

Kényelem és praktikum – vitathatatlan, hogy legyen szó bár a legnevesebb divatcég által piacra bocsátott táskáról, amennyiben az nem felel meg ezen kitétnek, nagy a valószínűsége annak, hogy ezen táskapéldány nem kerül kitüntetett helyre.

Szerencsére egyre nagyobb törekvések vannak arra, hogy a kényelmi tényezők mindenképpen érvényesüljenek a női táskák esetében is (rekeszek, zsebek – melyekben hely jut a sminkkészletnek, hitelkártyáknak stb.)

Stílus, te beszédes – a legtöbb nő tisztában van azzal, hogy a magára öltött ruhákkal és kiegészítőkkel egyaránt üzenetet közvetít, valósággal nyilatkozik magáról a környezetének. Érdemes felkutatni a legtrendibb táskák között is azokat a darabokat, amelyek minden szempontból megfelelnek egyéni ízlésének, elvárásának.

A Claudio Dessi és a prémium kategóriába tartozó Lux by Dessi márka nagy hangsúlyt fektet az előbb ecsetelt táskákkal kapcsolatos elvárások megvalósítására. Mottója a stílus, nőiesség és elegancia, melynek jegyében a lehető leggyorsabban igyekszik válaszolni a legújabb divatkövetelményeknek.

Nézz körül a márkás táskák, cipők és ruhák felhozatalában, hogy még holnap örömödet lelhesd a legújabb darabban!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeres tájékoztatást kapj aktuális akciókról, az új termékekről, különleges ajánlatokról!

Stílus és önkifejezés az Amnesia márka top trend inspirálta darabjaival

A legtöbb ember egyetértően rábólint arra a kijelentésre, mely szerint a divat és a stílus közé nem minden esetben lehet egyenlőségjelet tenni, noha e kettő gyakran fonódik össze egymással, vagy jár kéz a kézben. A stílus maga az ember – hangzott egykoron az örökzölddé formálódott meglátás, mely nem egy divattervező, vagy egy stylist ajkán kelt hosszú hódító-útjára – habár sokan első hallásra így vélhetik –, hanem egy matematikus tollából származik. Nálunk óriási választékben érhetők el Amnesia ruhák, nézz szét kínálatunkban.

© 2018 www.brandfashion.hu
powered byForweb - Webáruház készítés