0

50 000 Ft-tól ingyenes szállítás

2022.01.01.

INSTITUT ESTHEDERM

Az Esthederm mára olyan márkává vált, amely segít a nőknek tudatosan megküzdeni a bőröregedés jeleivel és tüneteivel, megbízható társ bőrük fiatalságának megőrzésében.

A Cellular Water (a bőrben található víz által ihletett Celluláris víz), a Repair (bőrregeneráló), UVinCellium (szűrőmentes sejten belüli védelem), a Time Control System (antioxidáns) szabadalmaink az öregedésgátló termékcsalád legfejlettebb megoldásai közé tartoznak.

A bőrflóra és ökoszisztémája, mikrobiomja kutatásában úttörőnek számít saját fejlesztésű professzionális tisztítómódszerünk, az Osmoclean, amelynek hatékonyságát a szépségipar számos szakembere igazolja. A csontkovács és gyógytornász szakemberekkel közösen kifejlesztett spa kezeléseink eredményei még a legigényesebb hölgyek szívét is meghódítják.
Formuláink hatékonyságának és kiemelkedő teljesítményének köszönhetően elnyertük a szépségipar szakemberinek bizalmát és tiszteletét, valamint felhasználóinak hűségét és elköteleződését, így az Institut Esthederm mára a bőrápolás és fényvédelem területének vezető szereplőjévé vált. Hathatós segítség minden nő számára, aki szeretné megőrizni bőre fiatalságát.

Az öregedésgátló termékcsalád legfejlettebb megoldásai.

Az Esthederm termékek használatával bőre visszanyeri eredeti szépségét!

MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ AZ INSTITUT ESTHEDERMET?
Az élet és a napfény ihlette professzionális szépségápolás teszi az Esthedermet semmihez sem hasonlítható márkává, amelynek nincs szüksége harsány reklámokra, hiszen az elégedett nők egymás közt adják tovább tapasztalataikat. Azok a nők, akik azért kezdték el használni az Esthederm termékeit, mert napfény ihlette, minőségi arcápolásra vágytak és arra, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Ők megbízható támogatóként tekintenek a márkára, amelynek egyedülálló szakértelme megváltoztatta bőrük minőségét, és végre feltárta annak természetes szépségét.

BŐRE KÉPES TOVÁBB MEGŐRIZNI FIATALSÁGÁT!
Bőre tükrözi azon alkotósejtek ezreit, amelyek védelemmel látják el a külső behatásokkal szemben. Minden egyes sejt magában hordoz olyan, az évezredek során kifejlődött képességeket, mint a környezethez való alkalmazkodás, azonban meg kell birkóznia az öregedés, a külső stressz-faktorok, valamint az életmód okozta nehézségekkel is.
AZ ESTHEDERMMEL BŐRE BÁRMIKOR, BÁRMELY ÉLETKORBAN KIHOZHATJA A LEGTÖBBET A SEJTJEIBEN LAKOZÓ ERŐBŐL.
Eredeti szépségének megőrzése érdekében kifejlesztettük célzottan a bőr egészségét támogató vizünket, amelybe a napfény erejét is belekomponáltuk. Készítményeink, amelyek megőrzik a bőr egészségét, folyamatos védelmet nyújtanak az öregedés ellen, optimalizálják a sejtek anyagcseréjét, és erősítik a bőr környezeti stresszel szembeni védekezőképességét.A víz alapesetben folyékony, szilárd vagy gáz halmazállapotú lehet, azonban létezik egy negyedik, közbenső formája is, ami a szervezetünkben található: az úgynevezett fiziológiai víz. A sejtanyagcsere szempontjából ez egy létfontosságú elem, ami a bőrünk megfelelő működését, egészségét és szépségét biztosítja. Ettől a bőrszerkezetben természetesen jelenlévő víztől inspirálva fejlesztette ki az Institut Esthederm a létfontosságú közbenső vízzel azonos felépítésű Cellular Water-t, vagyis a Celluláris vizet, ami tökéletesen fuzionál a bőrrel, miközben optimalizálja az anyagcseréjét és segít megőrizni fiatalságát.


Térfogatilag a víz a legfontosabb összetevő a kozmetikumokban.


A krémek nagyjából 70%-át teszi ki, a tejeknek pedig még nagyobb részét. A legtöbb bőrápolási márka által hagyományosan használt desztillált víz azonban csupán semleges segédanyagként funkcionál.

Amennyiben egy receptúrában szereplő víznek kizárólag Celluláris vizet használunk, 70%-kal hatékonyabb eredményt kapunk.

EGY CIPŐBEN JÁRUNK CARRIE BRADSHAW-VAL

Lebilincselő tények a cipőkről, melyektől úgy érezhetjük: egy cipőben járunk Carrie Bradshaw-val

MAVEX

A Mavex egy svájci vállalat, mely gyógynövényeken és alpesi növényeken alapuló természetes kozmetikumokat gyárt és világszerte forgalmaz.

EKSEPTION

Kétségkívül a hámlasztás az egyik leghatékonyabb bőrápolási fiatalító eljárás. A peeling-kezelés elsősorban a pigmentációs problémákat, a bőr öregedését, a ráncokat és a pattanásokat célozza meg. Az ekseption innovatív professzionális peelingjei arra összpontosítanak, hogy a szakemberek biztonságosan, hatékonyan, könnyen elvégezhető eljárásokkal érjenek el kimagasló bőrápolási eredményeket.

Fusion Meso

A Fusion Meso egy multinacionális vállalat, amely orvosok, bőrgyógyászok és szépségápolási szakemberek számára esztétikai gyógyászatú bőrápoló, szépségápolási és orvosi eszközök fejlesztésére, gyártására és kereskedelmi forgalomba hozatalára specializálódott. 2007-es megalakulása óta professzionális megoldásokat kínálunk magas fokú innovációval.

Ne maradj le semmiröl!

Iratkozz fel
hírlevelünkre!

Az Adatkezelési tájékoztató tartalmát megismertem, a személyes adataim kezeléséhez az abban foglalt célok elérése érdekében önkéntesen hozzájárulok. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulást önkéntesen, külső befolyás nélkül tettem meg.

Kosár

Nettó

0 Ft

Összesen

0 Ft

A kosara üres.

Kosárban