0

50 000 Ft-tól ingyenes szállítás

2022.01.01.

EKSEPTION

Kétségkívül a hámlasztás az egyik leghatékonyabb bőrápolási fiatalító eljárás. A peeling-kezelés elsősorban a pigmentációs problémákat, a bőr öregedését, a ráncokat és a pattanásokat célozza meg. Az ekseption innovatív professzionális peelingjei arra összpontosítanak, hogy a szakemberek biztonságosan, hatékonyan, könnyen elvégezhető eljárásokkal érjenek el kimagasló bőrápolási eredményeket.

A bőr fiatalításának és helyreállításának világában az ekseption áttörő koncepciót kínál: a természetes hámlasztó savak és hatóanyagok (peptidek és hialuronsav) együttes alkalmazásával, szinergiájával egyszerre hámlaszt, megújít, problémát kezel és hidratál. Exkluzív termékeikben a szerves savak új generációját alkalmazzák, a PHA-t (polihidroxisavakat), beleértve a laktobionsavat és a glükonolaktont, amelyek kevésbé irritálóak, nagyobb kényelmet nyújtanak az alkalmazás során és jobb eredményeket is mutatnak az AHA-val összehasonlítva. A glükonolakton és a laktobionsav integráltan befolyásolják a bőrműködést, és használatuk minden bőrtípus és korosztály számára megengedett. Minimális irritáló hatásuknak köszönhetően még az érzékeny vagy pattanásokra hajlamos bőrön is biztonságos és sikeres kezelést tesznek lehetővé.

A polihidroxisavak fokozatosan, rétegenként lépnek be a bőrbe, ennek következtében a hámkezelésekben történő alkalmazásuk nem okoz erős égő érzést és irritációt.

bevezetés: alapismeretek
A kémiai hámlasztás során alkalmazott vegyi anyagok a bőr epidermális és dermális struktúráinak „tönkretételét” eredményezik. A befolyásoló tényezőktől függően a hámlasztás hatása is különböző mélységeket érhet el, megsértheti és megváltoztathatja a bőrszerkezetet, ezáltal stimulálhatja a különböző struktúrákat. A sérült/stimulált bőrrétegekben regeneratív mechanizmusok lépnek működésbe (itt nem részletezzük), melynek célja a bőr objektív javulása, a bőrhibák eltávolítása és problémamegoldása, a védő és regeneráló bőrfunkciók aktiválása.

Egy kémiai peeling hatékonysága attól függ, hogy mely bőrréteget éri el és hogyan befolyásolja a bőr szerkezetét. A hatás jelentős mértékben függ az alkalmazás módjától, és a hatóanyagok kémiai tulajdonságaitól. A felhasznált anyagok kémiai alapismeretei a biokémiai folyamatokkal együtt elengedhetetlenek ahhoz, hogy teljes mértékben megértsük ennek a csodálatos kezelési eljárásnak a lehetőségeit és indikációit.

A teljes kezelési koncepció alapjaival tisztában kell lennie minden szakembernek: magával a hámlasztással, a kezelést megelőző helyi terápia szerepével és a bőr utógondozásával.

A kémiai hámlasztás kozmetikai eredménye elsősorban a peeling behatolásának szintjétől és mélységétől, valamint az azt követő bőrregeneráció menetétől függ. Az, hogy a sav milyen mélyen képes behatolni a bőrbe, azaz milyen mértékű károsodást okoz, a hatóanyag kémiai tulajdonságaitól és a páciens bőrtípusától egyaránt függ.

A felületes, közepes és mély hámlasztás kifejezéseket gyakran használják a kezelési módszerek osztályozására.

Felületes : a peeling csak az epidermális rétegekbe hatol.
Közepes: a peeling behatol a papilláris dermisbe, és képes a bőr átalakítására.
Mély: a peeling behatol a retikuláris dermisbe és kiterjedt, hosszan tartó dermális átalakulást ér el.
Az elsősorban felületes hatású anyagok (AHA, pyruvic sav, szalicilsav) minimálisan invazív hatásúak. Ezek olyan savak, amelyek elmozdulást okoznak a stratum corneum fiziológiás pH-gradienseiben, és módosíthatják az itt található fehérjéket is. A sejtek kohéziójának csökkenése és az enzimaktivitásokra gyakorolt ​​hatása megmagyarázza azt a hámlasztó hatást, amely klinikailag nyilvánvaló a felületes hámkezelés után. A felszíni hámlasztást követően a stratum corneum elvékonyodik, és a hatékony regeneráció eredményeként tömörebbé is válik.

A felületes hámlasztás alkalmazható a bőr öregedésének, az aktinikus keratózisnak, az atipikus sejteknek és a pigmentációs elváltozásoknak a kezelésére.


A KÉMIAI PEELINGEK TÍPUSAI ÉS HATÁSAI A BEHATOLÁSI MÉLYSÉG SZERINT:
A felületes hámlasztás az epidermisz felső rétegtartományában hatékony. Ez a legkíméletesebb eljárás, a kezelés után a betegek követhetik szokásos életmódjukat. Általában fiatal, problémára hajlamos bőr számára ajánlott. A hatás nem tartós, ezért a kezeléseket ismételni szükséges.
A közepesen mély hámlasztás az epidermisz egész rétegét érinti a bazális alaprétegig. Ezen eljárások után a betegeknek ajánlott egy hétig otthon maradniuk a hiperémia és az esetlegesen nagyobb/ pelyhes deszkvamáció miatt. Ezt a hámlasztást bizonyos problémák megoldására és az életkorral összefüggő bőrelváltozások leküzdésére végzik. A hatás tartós, és csak egy év múlva ajánlott megismételni.
A mélyhámlasztás az epidermisz kilökődéséből áll, és befolyásolja a teljes alapréteget. Ez az eljárás meglehetősen felelősségteljes, mert kémiai arcégést okoz, majd az epidermisz teljes regenerációjával gyógyul. A kezelés a mély ráncok és hegek eltávolítására irányul, a beavatkozást érzéstelenítés mellett, kórházban végzik. A hatás meglehetősen tartós (akár több évig is), de az eljárás csak egyszer ajánlható. A rehabilitációs időszak körülbelül 5 hónapig tart.
a kémiai hámlasztás folyamatai
A hámlasztás előtti helyes kezelés, a képzett szakember által végzett protokoll és a jól megválasztott utóápolás jelentősen csökkentik a szövődmények kockázatát.

I. Hámlasztás előtti kezelés:

Célja a bőr alkalmazkodása a savhoz, és a felső szaruréteg megtisztítása a peeling oldat jobb behatolásának biztosítása érdekében. 2-3 héttel az eljárás előtt kell megkezdeni.

Javasoljuk az éjszakai aktivátorok (PHA vagy Ferulic Activator), valamint a fényvédő (All Day Shield) reggel és délben történő használatát, és a napsütés kerülését. Ezek az éjszakai aktivátorok a bőr pH-értékének fokozatos csökkentésére, egyidejűleg a bőr finom hámlasztására, a nedvesség pótlására szolgálnak, és csökkentik a pigmentációs problémák kialakulását az egyenletes és ragyogó arcszín eléréséhez. A bőr kémiai hámlasztásának előkészítésére szolgálnak.

Ha gyakori herpesz kiütéssel küzd a vendég, akkor megelőző gyógyszeres kezelést kell végeznie a bőrhámlasztás megkezdése előtt. Retinoidok szedését/használatát egy héttel a kezelés előtt abba kell hagyni. Növelhetik a savak behatolásának mélységét, és a bőr égési sérüléseit okozhatják. A bőrt esetlegesen károsító kezeléseket (szőrtelenítés, lézeres kezelés) sem szabad 4 héttel a hámlasztás előtt alkalmazni.

Javasoljuk továbbá, hogy a kozmetikus a program megkezdése előtt próbálja ki a hámlasztó oldatot a vendég alkarjának belső felületén, hogy ellenőrizze a bőrtoleranciát.

II . Peeling kezelés:

Célja a kívánt eredmény elérése az aktív sav megválasztásától függően.

Protokoll elvégzése. A koncentrációt, a pH-t és az expozíciós időt a kozmetikus határozza meg a javaslatok szerint. Az első kezelés napján a kezelendő személy ne használjon bőrápolási termékeket.

bőrtisztítás
Annak érdekében, hogy egy aktív hatóanyag a kívánt módon tudjon behatolni a bőr rétegeibe, a bőr felületét alaposan meg kell tisztítani, valamint elengedhetetlen annak zsírtalanítása is. Továbbá fontos felhívni a figyelmet a hámlasztás előtti tisztítószerek helyes megválasztására az alkalmazandó peeling típusához és kémhatásához igazodva.

Vízalapú peelingek esetében:

All In One Cleanse & Peel a smink és a szennyeződések eltávolításához.
Monsoon Mist Tone & Peel, amely enyhén lúgos (pH 8), és a stratum corneum-ot kissé megduzzasztja és jól átnedvesíti a peeling oldat felhordása előtt.
Az eredmény a bőr felszínének enyhe zsírtalanítása és kis mértékben a legfelső sejtrétegek lebontása. A később felhordott aktív sav jobban képes behatolni az így előkezelt bőrön és egyenletesebben fog hatni.

Alkoholos peelingek esetében:

All In One Cleanse & Peel a smink és a szennyeződések eltávolításához
Degreasing Solution (zsírtalanító oldat) a bőr mély zsírtalanításához és az elhalt sejtek eltávolításához.
A szükséges tisztítás intenzitása a hámlasztó oldat kémiai tulajdonságaitól, a beteg bőrének minőségétől és a kezelés céljától függ.

III. Hámlasztás utáni kezelés:

Célja a szövődmények megelőzése és a kezelés eredményének rögzítése.

A házi ápolási teendőket a szakember írja elő, és a vendégnek minden esetben teljesítenie kell utasításait, mivel nem egy szokásos otthoni bőrápolási gyakorlatot fog követni, hanem kifejezetten egy fiatalító beavatkozás előtti és utáni időszakra kifejlesztett formulákat alkalmazó kezelést.

FONTOS ÉS ELENGEDHETETLEN A MINDENNAPOS FÉNYVÉDELEM (SPF 30 vagy annál magasabb)!

márka hittvallása
KÖRNYEZETÜNK VÉDELMÉBEN
Mi az ekseption bőrápolási márkánál felelősen gondolunk a természetre és környezetünkre. Hatalmas erőfeszítéseket teszünk fenntarthatóságunk javítására gyárunk működésében és termékeink előállításában. Célunk, hogy karbonsemleges vállalattá váljunk és csomagolásunk 100%-ban környezetbarát legyen.

Mit teszünk hosszú távú céljaink eléréséhez?

Gyártás:

Kizárólag hőszivattyún alapuló klimatizációs rendszert használunk, amely nem bocsát ki CO2-t.

Kizárólag LED-en alapuló világítást alkalmazunk.

Gyárunkban tilos műanyag csomagolóanyagot használni, 2018 óta nem használunk habkitöltést vagy műanyag buborékfóliát sem, csak újrahasznosított kartondobozokat.
Irodai- és gyári hulladékunk 100% -át szétválasztjuk, és újrahasznosítás céljából gyűjtőhelyre visszük.
Üzemünkben 100% -ban megújuló energia biztosítja az áramot, 0% szén-dioxid kibocsátással.
Minden kellékünket és termékünket tengeren vagy szárazföldön szállítjuk.
Termékek:

2018-ban a legtöbb termék méretét 250 ml-ről 400 ml-re növeltük. Ez lehetővé tette, hogy több mint 40% -kal csökkentsük a műanyag hulladékot!
A kiskereskedelem kivételével a termékek összes külső csomagolását eltávolítottuk.
Leginkább 100%-ban környezetbarát, könnyen összegyűjthető és újrahasznosítható PET-t használunk. A PET nagyon könnyű, és csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást is. Reméljük, hogy hamarosan felhasználhatjuk a megújuló forrásokból előállított bioműanyagokat is.
Olyan vízmentes termékeket fejlesztettünk ki, mint a por alapú tisztítók, amelyek 25-ször alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással rendelkeznek, mint a vízalapú tisztítószerek!
Kiskereskedelmi papírzacskóink kizárólag újrahasznosított papírból készülnek.
Az utóbbi időben már nem nyomtatunk katalógust vagy szórólapot, összes anyagunk kizárólag digitális formában érhető el. – 2021-ben bevezetjük a mixlab új fenntarthatósági megközelítését: újra használható tégelyekkel, nagy térfogatú palackokkal és vízmentes maszkokkal.


Termékfejlesztés

Termékeink állati összetevőktől mentessek, előállításuk során nem alkalmazunk állatkísérleteket – az európai szabályozás szigorú követelményeinek megfelelően – termékeinket kegyetlenség mentesen állítjuk elő. Termékfejlesztési folyamatunk szerves részeként nagyon komolyan vesszük beszállítóink megfelelőségének ellenőrzését. Várakozással tekintünk arra a napra, amikor az állatkísérleteket világszerte betiltják.

Óriási kutatás-fejlesztési tapasztalattal rendelkezünk, gondosan mérlegeljük, hogy mi legyen benne és mi maradjon ki egy-egy készítményből, mert tiszteljük a bőrt. Biztonságra és hatékonyságra törekszünk. Fenntartható kozmetikumok fejlesztésével foglalkozunk, és nem mulasztunk el egyetlen lehetőséget sem, hogy csökkentsük a bolygónkra gyakorolt ​​káros hatásokat.

összefoglalás
PROFESSZIONÁLIS KÉMIAI HÁMLASZTÁS ELŐTTI ÉS UTÁNI FORMULÁK
A hámlasztó kezeléseket mindig a kiegészítő (pre-és poszt-peeling) terápia összefüggésében, együttesen kell vizsgálni. A kémiai hámlasztás előtti és utáni ápolást a vendég olyan készítményekkel végzi (éjszakai aktivátorok, Ice Cream Repair, Retin-Oil Booster), amelyeket kifejezetten a kezelés regeneratív hatásának támogatására terveztek az egyéni igények figyelembevételével. A hámlasztás mélységétől és a bőr állapotától függően a különféle hatóanyagok alkalmazása a felgyorsult regeneráción (EGF, FGF, hialuronsav, javítató peptidek), másrészt a hiperpigmentáció megelőzésén alapszik (hexil-resorcinol, A-vitamin, peptidek, enzimek, savak). Ezeket a páciens hosszabb ideig is használhatja a kezelések előtti és utáni időszakban egyaránt.

A Fitzpatrick III. vagy annál magasabb besorolású bőrtípusnál a helyi terápiának tartalmaznia kell a depigmentációs szereket.

A közepes és mély hámlasztás mellett ezen felül egy másik kiemelt cél a gyulladás utáni hiperpigmentációs tünetek megelőzése (felső ajak és arc területe).

EGY CIPŐBEN JÁRUNK CARRIE BRADSHAW-VAL

Lebilincselő tények a cipőkről, melyektől úgy érezhetjük: egy cipőben járunk Carrie Bradshaw-val

MAVEX

A Mavex egy svájci vállalat, mely gyógynövényeken és alpesi növényeken alapuló természetes kozmetikumokat gyárt és világszerte forgalmaz.

EKSEPTION

Kétségkívül a hámlasztás az egyik leghatékonyabb bőrápolási fiatalító eljárás. A peeling-kezelés elsősorban a pigmentációs problémákat, a bőr öregedését, a ráncokat és a pattanásokat célozza meg. Az ekseption innovatív professzionális peelingjei arra összpontosítanak, hogy a szakemberek biztonságosan, hatékonyan, könnyen elvégezhető eljárásokkal érjenek el kimagasló bőrápolási eredményeket.

Fusion Meso

A Fusion Meso egy multinacionális vállalat, amely orvosok, bőrgyógyászok és szépségápolási szakemberek számára esztétikai gyógyászatú bőrápoló, szépségápolási és orvosi eszközök fejlesztésére, gyártására és kereskedelmi forgalomba hozatalára specializálódott. 2007-es megalakulása óta professzionális megoldásokat kínálunk magas fokú innovációval.

Ne maradj le semmiröl!

Iratkozz fel
hírlevelünkre!

Az Adatkezelési tájékoztató tartalmát megismertem, a személyes adataim kezeléséhez az abban foglalt célok elérése érdekében önkéntesen hozzájárulok. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulást önkéntesen, külső befolyás nélkül tettem meg.

Kosár

Nettó

0 Ft

Összesen

0 Ft

A kosara üres.

Kosárban